Om oss

VÅR HISTORIE
 
Vår historie startet i Bergen, og vi gikk lenge med en drøm om å skape noe helt eget. Med 35-års erfaring innenfor frisørbransjen ønsket vi å introdusere det norske markedet for en helt ny hårpleieserie som kunne passe for alle. Målet var å utvikle hårprodukter som var tilpasset både kvinner og menn i alle aldre. Fokuset er fremdeles å levere kvalitetsprodukter, men til en fornuftig pris. 
 
I april 2018 ble drømmen til en realitet. Vår hårpleieserie fikk navnet Jadda, inspirert av en reporter som så verdens beste, norske syklister ta gull og som jublet "JADDA" etter målgang. Siden starten har vi fokusert på at vår merkevare skal assosieres med noe positivt.  Vår logo inspirerer både smil og glimt i øyet.
 
PRODUKTER 
 
Vårt mål og ønske er å produsere og levere en hårpleieserie med pleiende ingredienser og høy kvalitet. Under utviklingen og prosessen av våre produkter har vi samarbeidet tett med ekspertise fra Sverige, som har lang erfaring med å utvikle hårpleieprodukter til frisører. Vi stiller høye krav til våre samarbeidspartnere, slik at våre kunder skal være både fornøyde og trygge på at produktene er av beste kvalitet. Produktene er ikke testet på dyr. 
 
INGREDIENSER 
 
Vi har seks unike produkter som inneholder svært pleiende ingredienser. Vi har håndplukket ingrediensene i hvert enkelt produkt for å garantere den beste kvalitet til våre kunder. Produktene våre inneholder blant annet blåbærekstrakt som er et av naturens sterkeste antioksidanter, samt sheabutter som er et vegetabilsk fettstoff som er utvunnet av nøttene til sheatreet. Produktenes ingredienser skal beskytte og pleie håret, samtidig som det har en mykgjørende og fuktighetsgivende effekt.
 
VÅR ERFARING ER DIN GARANTI
 
Det skal være enkelt for deg å være kunde hos oss. Vi har vårt lager i Bergen, og etter kjøp i nettbutikk blir dine varer sendt helt hjem til deg.
 
- Laila og Otto