Kristiansand New York

Finnes det noe bedre enn en mann som dufter vidunderlig? Om det er din far, din bror, din venn eller kjæreste, en mann som lukter godt er fantastisk! Denne duften er magisk og elsket av både kvinner og menn. Du kan glede deg! Til dere gutter og menn. Hvor deilig er det ikke når du klemmer din kjære og du kjenner en varm nese graver seg ned i halsgropen din og snuser på deg fordi du lukter så godt? Ikke opplevd det ennå? Kjøp Kristiansand New York i dag. Du angrer ikke!
kr 499,00
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Hårpaste

Gir hold og formbar tekstur til alle hårlengder. Frisyren kan re-styles etter ønske. Bruk: En liten mengde paste varmes opp ved å gni håndflatene mot hverandre. Form håret i ønsket frisyre.
kr 99,00

Hårkur

Hårkur til intens pleie for alle hårtyper. Gjør håret lett å gre og pleier i dybden. Inneholder sheasmør og blåbærekstrakt for ekstra glans og pleie. Bruk: Masseres inn i håndkletørket hår. La virke i 5-10 minutter, skyll godt.
kr 99,00

Sjampo normalt og farget hår

Sjampo med blåbærekstrakt til normalt og farget hår. Vasker skånsomt, beskytter fargen og gjør håret lett å gre. Bruk: Masseres inn i vått hår, skyll godt.
kr 99,00

Balsam normalt og farget hår

Balsam for normalt og farget hår. Gjør håret sterkt og lett å gre ut. Inneholder sheasmør og blåbærekstrakt for ekstra glans og pleie. Bruk: Masseres inn i vått hår, la virke i 2 minutter, skyll godt.
kr 99,00