Marine Matrix kollagen

Marine Matrix er et spesialutviklet kosttilskudd for naturlig fornyelse av huden. Det stimulerer og styrker kvaliteten i hud, hår og negler. Daglig tilførsel av 100 % kollagen gir gode resultater!
Tilgjengelighet: På lager
kr 499,00

Marine Matrix øker fuktighetsnivået i huden

Øker hudens elastisitet

Styrker kvaliteten på hår og negler

Stimulerer vekst av hår og negler

Gir mer glans i hud og hår

 

En eske Marine Matrix inneholder 30 porsjoner a`5 gram kollagen peptid. En porsjon røres ut i en kopp kaffe, te eller annen drikke og inntas daglig.

Se vår Marine Matrix film!

 

 

Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Hårkur

Hårkur til intens pleie for alle hårtyper. Gjør håret lett å gre og pleier i dybden. Inneholder sheasmør og blåbærekstrakt for ekstra glans og pleie. Bruk: Masseres inn i håndkletørket hår. La virke i 5-10 minutter, skyll godt.
kr 99,00

Sjampo normalt og farget hår

Sjampo med blåbærekstrakt til normalt og farget hår. Vasker skånsomt, beskytter fargen og gjør håret lett å gre. Bruk: Masseres inn i vått hår, skyll godt.
kr 99,00

Balsam normalt og farget hår

Balsam for normalt og farget hår. Gjør håret sterkt og lett å gre ut. Inneholder sheasmør og blåbærekstrakt for ekstra glans og pleie. Bruk: Masseres inn i vått hår, la virke i 2 minutter, skyll godt.
kr 99,00

Sjampo hår og kropp

Hår og kropp-sjampo er et 2-i-1-produkt. Produktet vasker håret skånsomt, etterlater huden myk og gir en frisk duft. Passer til alle hårtyper. Inneholder blåbærekstrakt og kan brukes daglig. Bruk: Masseres inn i vått hår, skyll godt.
kr 99,00